Salon de Infrumusetare Monica

m.salonmonica.ro HomeACASĂSERVICIIOFERTEANGAJĂRIGALERII FOTOCONTACT

Servicii: Manichiură / PedichiurăUnghii aplicateCosmeticăÎmpachetăriTratamente faciale: Tratament Shin TaiTratament Metoda AfroditaTratament de vară energizant celularMasca cu alge - lifting facial rapidMasca cu MatricolMasca de faţă ThalassoMasca termicăCoafurăFrizerieDonează-ţi părulFitnessSauna

Tratament Shin Tai


Tratament Shin Tai cu produse cosmetice profesionale Jean d'Arcel Miratense Lift DetoxSecvenţe video din tratamentul SHIN TAI.

Metoda SHIN TAI cu produse Jean d'Arcel MIRATENSE LIFT DETOX este un tratament facial pentru lifting, detoxifiere și întinerire a pielii, o sinteză unică a conceptelor de frumusețe orientale și occidentale, o experiență minunată, având ca rezultat o piele incredibil de netedă și catifelată. O sinergie unică a mai multor metode de masaj în combinație cu ritualuri de relaxare. Principalele ingrediente active din noile produse MIRATENSE sunt Pro-Sirt 1 și R4-Detox-Complex - care facilitează comunicarea dintre celule, activează proteina longevității celulelor și asigură protecție optimă împotriva influențelor dăunătoare de mediu.
Tratamentul de o oră include: curăţire, curăţire profundă, tonifiere, lifting, masaj, mască şi îngrijire finală, şi se efectuează cu produse din gama profesională Jean d'Arcel Miratense Lift Detox pentru Tratamentul Shin Tai.

1. Curăţirea cu MOUSSE PURETÉ / SOFT FOAM CLEANSER asigură o îndepărtare perfectă a machiajului şi impurităţilor. În plus, la suprafaţa pielii se creează o peliculă care nu permite prafului şi particulelor de murdărie să adere (efect lotus), datorită complexului Purisoft.

2. O fază foarte importantă a tratamentului este curăţirea profundă cu APARATUL DE MICRODERMOABRAZIUNE şi CREME PEELING SAPHIR. Acesta ne permite să acţionăm foarte eficient şi precis pe zonele pigmentate, cu pori dilataţi, cu cicatrici şi alte imperfecţiuni.

3. Tonifierea cu LOTION PURETÉ / SOFTENING LOTION purifică şi împrospătează pielea.

4. Lifting și detoxifiere cu produsul ADVANCED FACE LIFT - un ser foarte concentrat, cu extract de Acmella, care are efect antirid vizibil.

5. Pentru masaj, folosim MASSAGE SATIN / SILKY MASSAGE CREAM - o cremă cu extract de mătase, hidratantă şi bogată în uleiuri.

6. MASQUE GRAND CONFORT / STRESS RELIEF MASK este o mască antistres, bogată în substanţe active care relaxează şi hidratează intens pielea.

7. Tratamentul se încheie cu un produs de îngrijire adecvat tipului de ten, din gama Miratense Lift Detox, unde există şi variante pentru îngrijire acasă.


Prima pagină Acasă Servicii Oferte Angajări Galerii foto Contact Sitemap Utilizare cookie-uri Top top

Facebook - Salon de Înfrumusețare Monica   Oferta fitness Salon Monica
© 2008-2018 S.C. Salon de Înfrumuseţare Monica® S.R.L.