Salon de Infrumusetare Monica

m.salonmonica.ro HomeACASĂSERVICIIOFERTEANGAJĂRIGALERII FOTOCONTACT

Servicii: Manichiură / PedichiurăUnghii aplicateCosmeticăÎmpachetări: Împachetări corporaleÎmpachetări cu cacaoDrenaj limfaticÎmpachetare cu algeMasca anticelulitică / fermitateMasaj ayurvedic facialMasaj ayurvedic corporalMasaj Pinda SvedaMasaj cu nuci de baobabTratamente facialeCoafurăFrizerieDonează-ţi părulFitnessSauna

Împachetări cu cacao


Secvenţe video din tratamentul ÎMPACHETĂRI CU CACAO.

Un tratament anticelulitic, relaxant, detoxifiant, stimulează circulaţia şi microcirculaţia.

Este un tratament care include body peeling şi masaj, pe lângă împachetarea propriu-zisă.
Produsele Jean d'Arcel folosite în cadrul tratamentului sunt pudra de cacao pură, ulei de susan, de migdale sau de jojoba, sare marină şi ulei de cacao.

Gama Jean d'Arcel Cacao
www.jeandarcel.ro
Gama Jean d'Arcel CACAO


Peeling-ul se efectuează treptat, începând cu spatele, şi continuând pe picioare, abdomen, braţe şi decolteu.

Se pot efectua şi tratamente corporale parţiale, de exemplu, un tratament anticelulitic remarcabil. În acest caz, body peeling-ul, masajul şi împachetarea se efectuează numai pe coapse şi pe fese.

Datorită uleiului, pielea nu este iritată deloc, ci îngrijită, iar substanţa activă din boabele de cacao - teobromina - este perfect absorbită în piele, stimulând microcirculaţia şi facilitând detoxifierea şi eliminarea produşilor reziduali.

În plus, din cacao se eliberează şi endorfine, astfel că acest tratament conferă o stare de bine atât clientei, cât şi cosmeticienei.

Mâinile se înmoaie repetat în apă şi se continuă peeling-ul până când cristalele de sare nu se mai simt pe piele, iar reziduurile se îndepărtează cu o compresă umedă.

Masajul cu ulei de cacao este unul foarte special, datorită minunatului ulei, dar şi pentru că se efectuează cu braţele, nu cu mâinile.

Urmează împachetarea cu cacao, care poate fi parţială, de exemplu pe spate, sau pentru tratamentul celulitei, pe coapse.

Boabele de cacao, mai ales coaja, conţin substanţe care intensifică circulaţia şi microcirculaţia, de aceea împachetările cu cacao sunt recomandate în tratamentele anticelulitice.

Masca trebuie lăsată să acţioneze aproximativ 20 de minute, cu o folie aplicată deasupra, Astfel, nu se usucă şi este foarte uşor de îndepărtat prin împingerea foliei. Resturile se îndepărtează cu o spatulă, după care pielea se şterge cu o compresă umedă, iar duşul nu este absolut necesar.

Pielea rămâne plăcută, netedă şi mătăsoasă, după acest tratament.

Prima pagină Acasă Servicii Oferte Angajări Galerii foto Contact Sitemap Utilizare cookie-uri Top top

Facebook - Salon de Înfrumusețare Monica   Oferta fitness Salon Monica
© 2008-2018 S.C. Salon de Înfrumuseţare Monica® S.R.L.